Wind & Watersport Vlaanderen hecht veel belang aan een goede samenwerking met de achterban. Hieronder stellen wij onze partners kort voor!
 

SSANGYONG Offroadspecialist met stoere look
Wind & Watersport Vlaanderen gaat in zee met het Zuid-Koreaanse automerk SsangYong. Het merk is sinds lang gespecialiseerd in SUV’s en pick-ups. SsangYong koppelt sterke offroad-prestaties en veel comfort aan een stoere look en een niet te evenaren prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: de geknipte autopartner voor Wind & Watersport Vlaanderen. We kozen voor de gloednieuwe Musso, de ideale alleskunner voor zeilers, surfers en andere watersporters.
 

 

 

   
I-COATS I-Coats supplies worldwide high performance coatings for ropes and netting made out of high performance fibres!

 

 

   
ARENA Your coach in sports insurance!

 

 

   
SUZUKI MARINE Way of life!

 

 

   
REFIBO Als fiscaal, advies en boekhoudkantoor is REFIBO van alle markten thuis. Wij leven mee met ondernemingen en sporen nieuwe initiatieven aan. Niet alleen op puur zakelijk vlak maar ook in hun vrije tijd willen we mensen stimuleren om te ondernemen en hen steunen eens ze gebeten zijn om te ondernemen. 

 

 

   
PITPOINT PitPoint maakt schone brandstoffen (CNG, LNG, waterstof en elektriciteit) beschikbaar en betaalbaar, op weg naar zero emissie.
Wij willen 100% schoon vervoer mogelijk maken in 2030, door innovatie en samenwerking met onze partners. Samen zorgen wij ervoor dat de transitie vandaag al kan beginnen.
 

 

 

   
DECATHLON DUURZAME ONTWIKKELING EN SPORTEN
"Bij Decathlon geloven we dat het beschermen van de aarde en haar mensen onlosmakelijk onderdeel is van het bereiken van ons doel: sport toegankelijk maken voor iedereen."

 

 

   
SPORT VLAANDEREN Sport Vlaanderen is de sportadministratie van de Vlaamse overheid. Onze missie? Zo veel mogelijk mensen blijvend aan het sporten krijgen. Dat is geen gemakkelijke opdracht, maar met onze jarenlange ervaring en expertise gaan we er 110 procent voor. En dat doen we ook voor topsport. Want wij bieden topsporters de nodige ondersteuning om hun dromen waar te maken.